TAPASTALLERKEN OG HOVEDRETSBUFFET
INDHOLD:
[Forret, serveret på tallerken – tapasstyle]
Roulade af koldrøget laks med urtecreme og rogn
Serano, vakuum-syltede meloner og trøffel-aioli
Grillede Scampi på spyd med citrus og urtemayo
Vitello tonnato – Okseinderlår, tun og citrus.
Sprøde Bruchetta med piment og oliven tapenade
[Hovedret, serveret fra buffet]
Helstegt okse på ratatulli
Unghane og sprød landskinke med urteolie og svampe
Grønne asparges, gulerødder og beder
Ristede små kartofler med timianolie.
Sauce Bearnaise og kraftig rødvinssauce
Grønne salater med mozzarella og balsamico reduktion
Hvedekernesalat med grillet squash og sprøde salte mandler
Bønnesalat med grønne ærter og blomkåls cous cous
Olie & eddike dressing . Tzatziki, oliven, Olie, urtesmør og lunt brød
VILKÅR
Pris per person: 325 kr
Maden er anrettet på fade.
Minimum 10 kuverter
Maden afhentes på cafeen og brugt service returneres samme sted efter arrangementet
Levering/afhentning af service: fra 500 kr
Er du fristet? Så send en mail til benjamin@humlechok.dk